Avonturenparcours,
hoogteparcours en klimbossen

Wij ontwerpen en bouwen originele klimbossen, klimparken, hoogteparcours en avonturenparcours aangepast aan de omgeving. Door het creatief aaneenschakelen van hindernissen tussen de bomen of palen, komt het avontuur de natuur tegemoet. Maar ook indoor of aan gebouwen zijn er mogelijkheden. Naast parcours met een pure recreatieve functie ontwerpen we ook individuele hoogte oefeningen die zich richten op groepsdynamiek en groepscommunicatie.

Welk parcours u ook wenst, wij stellen onze ervaring, knowhow en passie ter beschikking van uw wensen: van simpel tot complex, tot zelfs een mobiel parcours... De mogelijkheden zijn legio.

Inspecties

Om de veiligheid te verzekeren, moet een jaarlijkse inspectie worden uitgevoerd. Indien u dat wenst, komen wij ter plaatse een gedetailleerde inspectie uitvoeren en brengen er vervolgens verslag van uit. De indienststelling verloopt steeds via een onafhankelijk keuringsbureau.

Onderhoud & herstellingen

Alle herstellingen en onderhoudswerken aan hoorgteparcours kunnen door ons uitgevoerd worden, van het vervangen van een paal tot een rotte plank of een beveiligingskabel. Van kleine tot grote werken.

Lees meer

Referenties

Opleidingen

Het opleiden van uw begeleider(s) behoort ook tot onze basistaken. Hiervoor werken we onder andere samen met Triagram

Europese normering

We bouwen volgens de Europese normering EN15567 - 1 & 2 en de European Ropes Course Association (ERCA) standaarden.