Originele speeltuinen

Een speeltuin moet de fantasie van kinderen prikkelen, dat is al het halve werk. Wij stellen meer dan 25 jaar ervaring ter beschikking om met u de gedroomde speeltuin op maat te maken. Uiteraard houden we vanaf het begin rekening met de veiligheid. Naast het correct nastreven van de Europese regelgeving doen we een beroep op een onafhankelijk keuringsbureau om uw speeltuin te testen op betrouwbaarheid.

 

Een speeltuin van MAMM’OUT doet dromen en maakt deel uit van de natuur. We bouwen dan ook met duurzaam materiaal. De afwerking van de speeltuin voeren we uit tot in de kleinste details.

Houtsoorten

We kiezen voor het hout dat het beste past bij het ecologisch karakter van onze visie. Het sterke Europese Robinia hout (Acacia) is zeer duurzaam, hard en elastisch. En het hout hoeft niet behandeld te worden, dus zijn er geen chemicaliën aanwezig.

Types ondergrond

We bouwen uw speeltuin op een natuurlijke ondergrond (zand of gras maakt niet uit) en zorgen voor een aangepaste valdemping met hakselhout, rubber of andere geschikte materialen.

Netten en touwen

Onze nette en touwen kunnen tegen meer dan een stootje. We maken ze dan ook zelf in ons atelier. De netten worden hydraulisch geperst. We bevestigen ze bovendien met onze eigen ontworpen gaffels.

Referenties

Plannen voor een speeltuin?

Contacteer ons gerust zodat we voor u een voorstel op maat kunnen uitwerken.

 

Wij bouwen volgens de Europese normering EN1176.

Herstellingen nodig?

Een rotte vloer, versleten touwen of schade door vandalisme: alle herstellingen en onderhoudswerken aan houten speeltuigen kunnen door ons uitgevoerd worden. Ook de netten en touwen kunnen snel ter plaatse hersteld worden, zo kan er de dag zelf nog gespeeld worden.

Lees meer